Categorie: 1
Categorie: Categorie necunoscută
unitate cu spaţii, dotări şi instalaţii adecvate în care se desfăşoară activităţi pentru recepţia de materii prime de origine animală şi nonanimală provenite din unităţi autorizate şi/sau înregistrate sanitar veterinar şi pentru siguranţa alimentelor, depozitarea şi prelucrarea acestora în produse destinate valorificării către alte unităţi de vânzare cu amănuntul şi/sau către consumatorul final
Categorie: 29
Categorie: Categorie necunoscută
Codul abordează necesitatea prevenirii toxiinfecțiilor alimentare în cateringul de masă, unde condițiile de manipulare și depozitare pot prezenta riscuri semnificative. Având în vedere vulnerabilitatea populațiilor deservite (copii, vârstnici, pacienți). Codul aplică sistemul HACCP pentru identificarea și controlul punctelor critice de risc.
Categorie: 93
Categorie: Categorie necunoscută
Daniel Agape
Asistență
Ne pare rău, sunt offline în acest moment. Voi fi online din nou în următoarele 6 ore 14 minute
17:30