În cei peste 20 de ani de activitate, în domenii din cele mai variate și cu specializări diferite am învățat că însumarea experiențelor individuale nu este o simplă adunare. Astfel am decis să realizăm un loc unde toate aceste experiențe să fie disponibile întregii echipe, atunci când avem nevoie pentru a ne inspira în realizarea celor mai eficiente și aplicabile proiecte. Așa a apărut acest website care c uprinde:
O colecție de resurse pentru:
- specialiștii în igiena și siguranța alimentelor
- antreprenorii care au afaceri de producție alimente
- structuri de conducere a firmelor din industria sau comerțul cu produse alimentare
- persoanele care răspund de implementarea și aplicarea programelor SMSA, ISO
- firme de consultanță
- viitori antreprenori sau persoane care vor să își deschidă o afacere de producție alimente
- cercetători în domeniul igienei si siguranței alimentelor
Acces nelimitat la:
1. Programul de informare
- articole cu știri și noutăți din domeniul de interes
- alerte europene active și naționale
- evenimente importante în domeniu
- index și glosar de informați importante și utile
- newsletter cu informații esențiale cu o frecvență funcție de tipul de membru
- articole generale de prezentări diverse
- articole publice cu ghiduri, recomandări, articole ale instituțiilor europene sau internaționale, etc
- secțiune de întrebări și răspunsuri unde pot fi cele mai importate răspunsuri despre și din domeniul de interes.
2. Programul de documentare
- articole de analiză detaliată despre programe greșite, eșecuri și probleme identificate în activitatea specialiștilor
- articole de analiză și explicare a legislației, a ghidurilor și procedurilor
- articole de analiză, explicare și prezentare a tehnologiilor din programele SMSA, HACCP, GMP, proceduri
- articole de analiza a fluxurilor tehnologice cu fluxuri demo, cu analiza unor fluxuri și variante de proiectare
- articole cu analize și explicare a managementului proceselor în producția alimentelor
3. Programul de documentare special
- acces la baza de date cu peste 2000 de programe SMSA, HACCP, GMP, Proceduri etc care se pot descarcă și utiliza de către membri.
4. Programul de pregătire și dezvoltare
- antrenamente inovative pentru a menține spiritul atent și a dezvolta capacitatea membrilor de a face față celor mai interesante provocări
- cursuri de prezentare și învățare a tehnicilor inovative din programele noastre
- cursuri de pregătire pentru personalul de producție, de dezvoltare a specialiștilor
- cursuri speciale pentru directorii executivi si pentru antreprenori pentru a monitoriza și eficientiza programele SMSA
5. Programul Comunitate
- forumul specialiștilor în igienă si siguranța alimentelor unde fiecare membru găsește subiecte de discuție din domeniul de interes, parteneriate pentru realizarea de proiecte, recunoașterea valorilor profesionale și colegi dispuși să îl asculte.
6. Programul de parteneriate
- specialiștii din domeniul de interes au ocazia de a se promova, de a-și prezenta activitatea profesională, de a identifica parteneri pentru potențiale colaborări, de a-și prezenta programele proprii pe care pot să le monetizeze.
- firmele pot realiza licitații pentru a găsi specialiști sau echipe care să realizeze sau să implementeze programe speciale de igiena si siguranța alimentelor .
7. Programul de cercetare și studii
- realizarea de studii și cercetări în domeniul de interes, studii extrem de utile tuturor celor care lucrează în domeniu producției alimentare.
Înregistrează-te pentru a nu pierde informații importante sau abonează-te pentru a utiliza instrumente valoroase.
Este util pentru tine să citești ghidurile de utilizare pentru a știi cum să utilizezi la maxim fiecare facilitate, să nu pierzi nici un avantaj oferit de program.
Alege unul din planurile de abonare și beneficiază de avantajele calității de membru.