Comunitatea specialiștilor

Comunitatea este cel mai pregătit membru din echipa ta SMSA și HACCP care vine cu resurse ce fac diferența

Comunitatea Codex

Vizitator
Bine ai venit, Vizitator

Subiecte

Bună ziua, Vă informez că până pe 15 ianuarie calendarul SMSA/HACCP va suferi unele modificări fapt pentru care vor exista unele inconveniente în utilizare. Considerăm că oricum...
0
45
Salutare, Ce părere aveți referito la programul 100 zile pentru implementare: HACCP - pas cu pas în 100 de zile? Chiar se poate implementa în 100 de zile? Și până la urmă...
0
1
Salut. Asa cum v-am mai spus am o unitate de productie alimente. Ce inseamna programele voastre de optimizare
1
4
Buna ziua, Am un prieten cu un restaurant si doresc sa ma dezvolt si sa produc si pizza si alte specialitati cu aluat. Cum pot sa amestec fluxul restaurantului cu fluxul...
1
4
Buna,  Va anunț faptul că în urma discuțiilor avute privind modul de redactare al formularelor SMSA și HACCP am adus modificarile necesare documentelor...
3
17
Buna ziua, Îmi place ce ați început să faceți și vă felicit. Sunt interesata dacă am începe o discuție despre un subiect puțin discutat. Sau cel putin evitat. Am un mic...
2
9
Pentru context: Activăm în producția produselor din cacao, a ciocolatei și prod. zaharoase. Suntem în proces de extindere a activității și mutare într-un spațiu nou, până acum am...
4
51
Salut. Ce cursuri trebuie sa faca angajatii mei pentru a respecta lgislatia si sa nu iau amendă?
3
14
Buna ziua, Puteți să ma lamuriți și pe mine care sunt diferentele si asemanarile din SMSA, PRP, BPI, PRPO ȘI HACCP. Sunt confuză și nu mai inteleg nimic ceea ceea ce...
1
5
Cum pot eu stabili nivelul acceptabil al unui pericol?
2
10
Salutate. Am citit astăzi într-un HACCP o chestie pe care am vazut-o în mai multe locuri și progrme. La "preluararea tehnologică) (orice ar insemna asta) la "pregatirea...
2
28
Salut, cred că ar trebui utilizată o formulare diferită pentru cuvântul ”cârpe” din articolul 5 sfaturi esențiale pentru igiena în bucătăria ta profesională. Știți, am devenit...
2
64
Vreau sa fac un restaurant de familie și am înțeles că trebuie să fac un flux tehnologic. Nu înțeleg ce trebuie să fac. Mă puteți ajuta?
3
43
Am o rulota fast food. Am nevoied e un program HACCP?
3
22
Salut, Eu până astăzi făceam fluxuri tehnologice pentru clienții mei bazându-mă pe ce îmi spunea clientul că dorește să creieze în vbucâtâria lui și ce utilaje vrea să își...
1
28
Am o unitate de producția mică. Am descărcat instrumentele voastre și mi se par interesante. Cum trebuie să le folosesc pentru a avea o oarecare eficiență sau eficacitate și să...
0
24
Manualul SMSA var 01 a fost retras și se înlocuieste cu versinea 05. Dacă doriți să utilizați încontinuare versiunea anterioară luați legătura cu echipa. Vă mulțumim pentru...
0
67
Procedurile PRP și SOP au fost suspendate la deschidere deoarece se află până la data de 10.10.2024 în proces de actualizare. Vă mulțumim pentru înțelegere. Echipa Codex
0
52
Flexibilitate și adaptabilitate: Forumul Codex reunește specialiști din diferite sectoare ale industriei alimentare, fiecare aducând propriile perspective și soluții...
0
59
   Reducerea costurilor asociate consultanței externe: În loc să angajeze consultanți individuali pentru fiecare domeniu specific al siguranței alimentare,...
0
58
   Acces la expertiză multidisciplinară: Forumul Codex este format din specialiști cu diverse expertize, cum ar fi microbiologie alimentară, inginerie de proces,...
0
54
Foarte simplu. În decizia de constituire a echipei HACCP, pe care o realizați conform normelor și procedurilor europene introduceți la membru: Comunitatea Codex - Asociația...
0
210
Bine ați venit pe forumul Codex.ro, o comunitate dedicată discuțiilor tehnice și științifice despre igiena și siguranța alimentelor. Pentru a asigura o experiență productivă și...
0
169

Cine este online

În total sunt 5736753 utilizator(i) online: 5736577 vizitator(i) și 176 membru(i) înregistrat(i)

Utilizatori înregistrați:  Miklos Arpad Attila,  M,  Laura28 Ciortescu Laura,  POENITA,  Sebastian Voicu,  diana,  Guloiu Dana,  Gal Carmen,  Cristina Balan,  Ciugureanu Mariana,  KOVACS ALIDA,  Tomita,  PARASCHIV MARCEL,  Ciobanu Corina,  Carstoiu Cristina,  SPRINCEANA MONICA,  Gatej Cezar,  EMILIA,  ILIE IOANA,  Daniel Agape,  ivanov Bogdan,  Lucaci Camelia,  Fenciuc Virginia,  Vianu Claudia,  Andrei Razvan,  Violeta Gheorghe,  Stefania Mangalariu,  Mircea Isaila,  DOGIOIU,  Luigi,  Vasilica Ciucalau,  Roxana,  Adriana Fusu,  Mihai Petrescu,  Cernencu,  bereczki,  Pavelescu Daniela,  SABINA,  Alexandrina Livinscaia,  Alina Munteanu,  Diaconu Ramona,  PADURET,  Despina Tonea,  Castravet Ludmila,  Tanasescu Gabriela,  Elena Pădurariu,  Ion Georgiana Gabriela,  Pliot Loredana,  Mihaela,  Bianca Hrib

Statistici Forum Asociația Codex

Total postări 59 • Total subiecte 23 • Total membri 913 • Cel mai nou membru al nostru Miklos Arpad Attila
Membru în Echipa HACCP Pluridisciplinară

Noi suntem aici !