Focus: Panificație

Aceasta este o selecție generală, realizată de noi, pentru a vă ajuta pentru început cu identificarea informației relevante pentru ceea ce aveți nevoie. Este posibil ca unele resurse, articole sau informații să fie cuprinse și înalte documentele pe website. Vă recomandăm să căutați utilizând și formularul de căutare smart. În toate articolele puteți utiliza sistemul de "taguri" pentru a găsi informații similare

  • Deficit

    Categorie: 68

    Categorie: Categorie necunoscută

     

    Lipsa unui factor necesar în, de exemplu, dieta sau mediul înconjurător, care dăunează creșterii unui organism

  • Enzimă

    Categorie: 69

    Categorie: Categorie necunoscută

    Denumire dată proteinei care stimulează sau accelerează o reacție specifică în organism; de exemplu, enzimele digestive ajută la descompunerea alimentelor în nutrienți.

  • Enzime alimentare

    Categorie: 69

    Categorie: Categorie necunoscută

    Denumire dată unei enzime alimentare astfel cum este definită la articolul 3 alineatul (2) litera (a) din Regulamentul (CE) nr. 1332/2008 al Parlamentului European și al Consiliului din 16 decembrie 2008 privind enzimele alimentare.

  • Reglementarea enzimelor alimentare

    Categorie: 93

    Categorie: Categorie necunoscută

    Enzimele reprezintă catalizatori biologici esențiali, implicate în aproape toate procesele metabolice ale organismelor vii, facilitând reacții biochimice complexe la viteze impresionante. Aceste proteine specializate au revoluționat procesele industriale din diferite domenii, inclusiv în industria alimentară, unde sunt utilizate pentru optimizarea producției și îmbunătățirea calității produselor. Cu progrese majore în biotehnologie și fermentare microbiană, producția enzimelor la scară largă a devenit mai eficientă și accesibilă. Cu toate acestea, utilizarea extinsă a enzimelor în procesele alimentare necesită o evaluare riguroasă a siguranței lor pentru a asigura protecția sănătății umane și a mediului.

  • REGULAMENT APLICARE (UE) NR. 2020/1823

    Categorie: 27

    Categorie: Categorie necunoscută

    de modificare a Regulamentului (UE) nr. 234/2011 de punere în aplicare a Regulamentului (CE) nr. 1331/2008 al Parlamentului European și al Consiliului de instituire a unei proceduri comune de autorizare pentru aditivii alimentari, enzimele alimentare și aromele alimentare

  • REGULAMENT APLICARE (UE) NR. 562/2012

    Categorie: 27

    Categorie: Categorie necunoscută

    de modificare a Regulamentului (UE) nr. 234/2011 al Comisiei în ceea ce privește datele specifice necesare pentru evaluarea riscurilor prezentate de enzimele alimentare

  • REGULAMENTUL (CE) NR. 1331/2008 - vers. consolidată

    Categorie: 27

    Categorie: Categorie necunoscută

    de instituire a unei proceduri comune de autorizare pentru aditivii alimentari, enzimele alimentare și aromele alimentare

  • REGULAMENTUL (UE) NR. 1331/2008

    Categorie: 27

    Categorie: Categorie necunoscută

    de instituire a unei proceduri comune de autorizare pentru aditivii alimentari, enzimele alimentare și aromele alimentare

  • REGULAMENTUL (UE) NR. 234/2011

    Categorie: 27

    Categorie: Categorie necunoscută

    de punere în aplicare a Regulamentului (CE) nr. 1331/2008 al Parlamentului European și al Consiliului de instituire a unei proceduri comune de autorizare pentru aditivii alimentari, enzimele alimentare și aromele alimentare

  • REGULAMENTUL (UE) NR. 234/2011 - vers. consolidată

    Categorie: 27

    Categorie: Categorie necunoscută

    de punere în aplicare a Regulamentului (CE) nr. 1331/2008 al Parlamentului European și al Consiliului de instituire a unei proceduri comune de autorizare pentru aditivii alimentari, enzimele alimentare și aromele alimentare

Logați-vă cu user și parolă și nu pierdeți informații utile. Click aici pentru autentificare.