Directiva 2011/3/UE/17-ian-2011 de modificare a Directivei 2008/128/CE de stabilire a unor criterii de puritate specifice pentru coloranţii autorizaţi pentru utilizarea în produsele alimentare
Directiva 2010/59/UE/26-aug-2010 de modificare a Directivei 2009/32/CE a Parlamentului European şi a Consiliului de apropiere a legislaţiilor statelor membre privind solvenţii de extracţie utilizaţi la fabricarea produselor alimentare şi a ingredientelor alimentare
Directiva 2009/32/CE/23-apr-2009 de apropiere a legislaţiilor statelor membre privind solvenţii de extracţie utilizaţi la fabricarea produselor alimentare şi a ingredientelor alimentare (reformare)
privind punerea în aplicare a sistemelor de management al siguranței alimentare cuprinzând bunele practici de igienă și procedurile bazate pe principiile HACCP, inclusiv facilitatea/flexibilitatea punerii în aplicare în anumite întreprinderi cu profil alimentar
privind aplicarea principiului Declarației cantitative referitoare la ingrediente (QUID)
Citește mai mult: REGULAMENTUL (CE) NR. 2017/C 393/05 - Comunicarea Comisiei