înregistrare

  • 2022/ 132 Ordin

    Categorie: 26

    Categorie: Categorie necunoscută

    Ordinul 132/2022 pentru modificarea şi completarea Normei sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor privind procedura de înregistrare sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor a activităţilor de obţinere şi de vânzare directă şi/sau cu amănuntul a produselor alimentare de origine animală sau nonanimală, precum şi a activităţilor de producţie, procesare, depozitare, transport şi comercializare a produselor alimentare de origine nonanimală, aprobată prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr. 111/2008

  • 2024/ 6 Ordin

    Categorie: 26

    Categorie: Categorie necunoscută

    Ordinul 6/2024 pentru modificarea şi completarea Ordinului preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr. 111/2008 privind aprobarea Normei sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor privind procedura de înregistrare sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor a activităţilor de obţinere şi de vânzare directă şi/sau cu amănuntul a produselor alimentare de origine animală sau nonanimală, precum şi a activităţilor de producţie, procesare, depozitare, transport şi comercializare a produselor alimentare de origine nonanimală

  • 2024/ 76 Ordin

    Categorie: 26

    Categorie: Categorie necunoscută

    Ordinul 76/2024 privind modificarea Normei sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor privind condiţiile sanitar-veterinare în care se poate efectua vânzarea directă a laptelui crud prin intermediul automatelor, aprobată prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr. 55/2010

  • 2024/ 102 Ordin

    Categorie: 26

    Categorie: Categorie necunoscută

    Ordinul 102/2024 privind modificarea şi completarea Normei sanitar-veterinare pentru implementarea procesului de identificare şi înregistrare a bovinelor, ovinelor, caprinelor, porcinelor, camelidelor, cervideelor şi renilor, aprobată prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr. 208/2022

  • Ce derogări sunt pentru un produs tradițional?

    Categorie: 53

    Categorie: Categorie necunoscută

    Când pot considera produsul alimentar pe care îl produc ca fiind un aliment cu caracteristici tradiționale și ce derogări pot fi acordate pentru un astfel de aliment?

  • Producere branzeturi traditionale în vârful muntelui

    Categorie: 53

    Categorie: Categorie necunoscută

    Familia mea are o tradiție îndelungată în producția de brânză. Materia primă este laptele de oaie, iar brânza este produsă în ferme de la munte. Din cauza modului tradițional de producție (în stâne aflate sus în munți), este dificil – aproape imposibil – ca aceste spații de lucru să respecte normele UE. De asemenea, este dificil să se asigure respectarea deplină a normelor privind transportul acestor produse de la munte la magazinele locale. UE interzice producția acestor produse?

Logați-vă cu user și parolă și nu pierdeți informații utile. Click aici pentru autentificare.