Sistem care identifică, evaluează și controlează pericolele la adresa siguranței alimentare. Este implementat de întreprinderile alimentare pentru a asigura producerea, depozitarea și transportul alimentelor în condiții de siguranță.
(3.11) - etapă în cadrul procesului (3.36) în care se aplică una sau mai multe măsuri de control (3.8) pentru prevenirea unui pericolsemnificativ pentrusiguranta alimentelor (3.40) sau reducerea acestuia la un nivel acceptabil, şi în care limita criticii (limitele critice) (3.12) definită (definite) şi măsurarea (3.26) permit aplicarea corecțiilor (3.9)
Autentificare
Pentru o nu pierde informații importante și pentru o mai bună experiență, logați-vă cu user și parolă.
Logați-vă cu user și parolă și nu pierdeți informații utile. Click aici pentru autentificare.
Trimite un mesaj autorului
Autentificare
Ponturi & Idei:
Cu un Abonament Gratuit primești un Supliment de 15 zile la majoritatea facilităților și resurselor pentru a le testa. În meniul >> contul meu >> articole accesibile gratuit ai lista cu articolele speciale, în completarea suplimentului, activate pentru tine în această săptămână !