bune practici

  • BPL (Bună Practică de Laborator)

    Categorie: 66

    Categorie: Categorie necunoscută

    O bună practică de laborator (BPL) este o modalitate standardizată de planificare, efectuare și raportare a studiilor de laborator, prin care se asigură un standard ridicat de calitate și încredere.

  • Bune practici de fabricație

    Categorie: 66

    Categorie: Categorie necunoscută

    Practicile referitoare la condițiile și măsurile necesare pentru a asigura siguranța și adecvarea alimentelor în toate etapele lanțului alimentar.

  • Bune practici de igienă

    Categorie: 66

    Categorie: Categorie necunoscută

    Modalitate de lucru standardizată care asigură producerea alimentelor în condiții de siguranță și de igienă.

  • Bune practici de igienă (BPI)

    Categorie: 66

    Categorie: Categorie necunoscută

    Măsuri și condiții fundamentale aplicate în orice etapă a lanțului de aprovizionare pentru a furniza alimente sigure și adecvate.

    BPI cuprind, în plus:

    • bunele practici de fabricație (BPF, punând accentul pe metodologiile corecte de lucru, de exemplu dozarea corectă a ingredientelor, temperatura adecvată de prelucrare, verificarea faptului că ambalajele sunt curate și nedeteriorate),
    • bunele practici agricole (BPA, de exemplu, utilizarea apei de o calitate corespunzătoare pentru irigații, sistemul „totul în exterior, totul în interior” în sectorul creșterii animalelor),
    • bunele practici veterinare (BPV),
    • bunele practici de producție (BPP),
    • bunele practici de distribuție (BPD),
    • și bunele practici comerciale (BPC).
  • Bune practici de laborator

    Categorie: 66

    Categorie: Categorie necunoscută

    Modalitate standardizată de planificare, efectuare și raportare a studiilor de laborator, prin care se asigură un standard ridicat de calitate și încredere.

Logați-vă cu user și parolă și nu pierdeți informații utile. Click aici pentru autentificare.