O bună practică de laborator (BPL) este o modalitate standardizată de planificare, efectuare și raportare a studiilor de laborator, prin care se asigură un standard ridicat de calitate și încredere.
Măsuri și condiții fundamentale aplicate în orice etapă a lanțului de aprovizionare pentru a furniza alimente sigure și adecvate.
BPI cuprind, în plus:
bunele practici de fabricație (BPF, punând accentul pe metodologiile corecte de lucru, de exemplu dozarea corectă a ingredientelor, temperatura adecvată de prelucrare, verificarea faptului că ambalajele sunt curate și nedeteriorate),
bunele practici agricole (BPA, de exemplu, utilizarea apei de o calitate corespunzătoare pentru irigații, sistemul „totul în exterior, totul în interior” în sectorul creșterii animalelor),
Modalitate standardizată de planificare, efectuare și raportare a studiilor de laborator, prin care se asigură un standard ridicat de calitate și încredere.
Autentificare
Pentru o nu pierde informații importante și pentru o mai bună experiență, logați-vă cu user și parolă.
Logați-vă cu user și parolă și nu pierdeți informații utile. Click aici pentru autentificare.
Trimite un mesaj autorului
Autentificare
Ponturi & Idei:
Cu un Abonament Gratuit primești un Supliment de 15 zile la majoritatea facilităților și resurselor pentru a le testa. În meniul >> contul meu >> articole accesibile gratuit ai lista cu articolele speciale, în completarea suplimentului, activate pentru tine în această săptămână !