Categorie: 26
Categorie: Categorie necunoscută
Ordinul 770/2004 pentru aprobarea Normei cu privire la natura, conţinutul, fabricarea, calitatea, ambalarea, etichetarea, marcarea, depozitarea şi transportul caiselor în conservă
Categorie: 26
Categorie: Categorie necunoscută
Ordinul 773/2004 pentru aprobarea Normei cu privire la natura, conţinutul, fabricarea, calitatea, ambalarea, etichetarea, marcarea, depozitarea şi transportul fasolei păstăi în conservă
Categorie: 26
Categorie: Categorie necunoscută
Ordinul 191/2014 privind modificarea şi completarea Normei sanitare veterinare care stabileşte procedura pentru marcarea şi certificarea sanitară veterinară a cărnii proaspete şi marcarea produselor de origine animală destinate consumului uman, aprobată prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr. 10/2008
Categorie: 1
Categorie: Categorie necunoscută
unitate cu spaţii, dotări şi instalaţii adecvate în care se desfăşoară activităţi pentru recepţia de materii prime de origine animală şi nonanimală provenite din unităţi autorizate şi/sau înregistrate sanitar veterinar şi pentru siguranţa alimentelor, depozitarea şi prelucrarea acestora în produse destinate valorificării către alte unităţi de vânzare cu amănuntul şi/sau către consumatorul final
Categorie: 29
Categorie: Categorie necunoscută
Codul abordează necesitatea prevenirii toxiinfecțiilor alimentare în cateringul de masă, unde condițiile de manipulare și depozitare pot prezenta riscuri semnificative. Având în vedere vulnerabilitatea populațiilor deservite (copii, vârstnici, pacienți). Codul aplică sistemul HACCP pentru identificarea și controlul punctelor critice de risc.
Categorie: 29
Categorie: Categorie necunoscută
Codul oferă îndrumări pentru igiena cărnii, abordând riscurile biologice, chimice și fizice asociate cu producția și prelucrarea cărnii, incluzând noile amenințări precum BSE. Acesta se concentrează pe aplicarea măsurilor de igienă în punctele critice și pe sistemul HACCP pentru prevenirea contaminării.
Categorie: 8
Categorie: Categorie necunoscută
Într-o lume în care siguranța alimentară este esențială, igiena și curățenia în producția de alimente sunt diferențele care separă succesul de potențialele riscuri de sănătate publică.
Categorie: 1
Categorie: Categorie necunoscută
unitate cu spaţii şi instalaţii de frig adecvate în care se desfăşoară activităţi pentru recepţia, depozitarea şi livrarea produselor de origine nonanimală congelate şi/sau refrigerate ori care necesită temperaturi scăzute de depozitare, atât pentru alte unităţi, cât şi pentru consumatorul final
Categorie: 8
Categorie: Categorie necunoscută
Serviciile de specialitate fermane au raportat o creștere a focarelor de TIA și a numărului de persoane bolnave cu manifestări clinice severe
Categorie: 9
Categorie: Categorie necunoscută
Ce răspunsuri găsesc aici? Suntem aici pentru a te ajuta în proiectele tale, fie că ești întreprinzător, manager sau specialist în igienă. Intră în contul tău și scrie-ne ce problemă ai.
Categorie: 130
Categorie: Categorie necunoscută
Categorie: 53
Categorie: Categorie necunoscută
Sunt proprietarul unei mici ferme (10 vaci) și aș dori să vând lapte (crud) în cadrul fermei și la magazinul din orașul apropiat. Care sunt cerințele pe care trebuie să le îndeplinesc?
Categorie: 9
Categorie: Categorie necunoscută
De ce am nevoie de cursuri și pregătire? Singurul mod eficient și rapid de a știi să aplici ceva este să faci un curs practic bun.
Categorie: 27
Categorie: Categorie necunoscută
de modificare și de rectificare a Regulamentului de punere în aplicare (UE) 2020/761 în ceea ce privește cantitățile disponibile pentru contingentele tarifare aferente anumitor produse agricole incluse în lista OMC a Uniunii ca urmare a retragerii Regatului Unit din Uniune, un contingent tarifar pentru carnea de pasăre originară din Ucraina și un contingent tarifar pentru carnea de bovine originară din Canada
Categorie: 27
Categorie: Categorie necunoscută
de modificare a Regulamentului de punere în aplicare (UE) 2020/761 în ceea ce privește volumul contingentului tarifar pentru carnea de vită de calitate superioară din Paraguay
Categorie: 27
Categorie: Categorie necunoscută
de modificare a Regulamentului de punere în aplicare (UE) 2020/1988 în ceea ce privește cantitățile care pot fi importate în cadrul anumitor contingente tarifare pentru carnea de oaie și de capră în urma acordului dintre Uniunea Europeană și Republica Chile
Categorie: 27
Categorie: Categorie necunoscută
de stabilire a normelor de aplicare a Regulamentului (CE) nr. 1234/2007 al Consiliului în ceea ce privește comercializarea cărnii provenind de la bovine în vârstă de 12 luni sau mai tinere
Categorie: 27
Categorie: Categorie necunoscută
de stabilire a unui sistem de identificare și înregistrare a bovinelor și privind etichetarea cărnii de vită și mânzat și a produselor din carne de vită și mânzat și de abrogare
Categorie: 27
Categorie: Categorie necunoscută
de stabilire a normelor de aplicare a Regulamentului (CE) nr. 1234/2007 al Consiliului în ceea ce privește comercializarea cărnii provenind de la bovine în vârstă de 12 luni sau mai tinere
Categorie: 27
Categorie: Categorie necunoscută
privind comercializarea cărnii provenind de la bovine în vârstă de douăsprezece luni sau mai tinere
Daniel Agape
Asistență
Ne pare rău, sunt offline momentan. Voi fi disponibil pe Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri
19:28