inspectie

  • 2024/ 1 Ordin

    Categorie: 26

    Categorie: Categorie necunoscută

    Ordinul 1/2024 151/1/44/507/2292/158 privind modificarea anexei la Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, al ministrului administraţiei şi internelor, al ministrului mediului şi gospodăririi apelor, al ministrului transporturilor, construcţiilor şi turismului şi al ministrului agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale nr. 30/366/337/1.511/577/2004 pentru aprobarea Listei posturilor de inspecţie la frontieră, a punctelor de control, a punctelor de intrare şi a punctelor de ieşire în care sunt organizate controale sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, precum şi programul de lucru al acestora

  • Controalele în Sectorul Alimentelor de Origine Nonanimală

    Categorie: 8

    Categorie: Categorie necunoscută

    În luna octombrie 2024, Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) anunță că a desfășurat o serie de controale riguroase în sectorul produselor alimentare de origine nonanimală. Aceste acțiuni au vizat asigurarea conformității cu standardele de siguranță alimentară și protejarea sănătății consumatorilor.

  • Cum abordăm inspecția în igiena și siguranța alimentelor

    Categorie: 8

    Categorie: Categorie necunoscută

    Managerii întreprinderilor de producție alimentară au o responsabilitate majoră în asigurarea conformității cu reglementările legale și standardele de siguranță alimentară. Relația cu autoritățile și inspectorii de igienă trebuie să fie caracterizată de transparență, cooperare și profesionalism. Iată câteva principii esențiale de conduită pentru manageri:

  • Principii pentru inspecția și certificarea importurilor și exporturilor de alimente

    Categorie: 28

    Categorie: Categorie necunoscută

    Principii pentru inspecția și certificarea importului/exportului de alimente conform CAC/GL 20-1995. Ghid esențial pentru asigurarea siguranței alimentare și facilitarea comerțului internațional.

  • Relația unui manager cu autoritățile în domeniul igienei și siguranței alimentare

    Categorie: 92

    Categorie: Categorie necunoscută

    Controalele sunt stresante. Toate controalele. Ca oameni, nu ne place să fim supuși unei evaluări. De multe ori rezultatul controlului contează mai puțin, deoarece, în timpul desfășurării acestuia, stresul atinge adesea niveluri foarte ridicate.

Logați-vă cu user și parolă și nu pierdeți informații utile. Click aici pentru autentificare.