Zona de Documentare

Resursele complete și valoroase pentru igiena și siguranța alimentelor

documentează-te inteligent
Introdu cuvinte și vom găsi pentru tine informațiile relevante.
Sugestie: folosește

Baza de date online

Biblioteca Online disponibilă

Legislație România

Legislația releventă despre igiena și siguranța alimentelor sau conexă din România

Legislație UE

Legislația releventă despre igiena și siguranța alimentelor sau conexă din UE

Codex Alimentarius

Documentele emise de FAO/WHO Food Standards Programme

Ghiduri

Documente oficiale emise de autorități și/sau instituții de cercetare din domeniu

documente inspiraționale

Informațiile care fac diferența

Studii de caz: Generale

Analize, studii, modele și evaluări generale din igiena și siguranța alimentelor

Studii de caz: Legislație, Ghiduri

Analize, studii, interpretări și aplicare a diverselor aspecte legislative, a ghidurilor sau procedurilor generale

Studii de caz: SMSA

Analize, studii, evaluări, comparații și modele de implementare a SMSA. GMP, BPR, BPI, etc

Studii de caz: HACCP

Analize, studii, evaluări, interpretări, discuții și modele analizate specifice programelor HACCP

Studii de caz: Fluxuri Tehnologice

Analize, studii, evaluări, aplicații teoretice și practice, inovații și noi tehnologii pentru realizarea de fluxuri tehnologice

Studii de caz: Managementul Proceselor

Analize, studii, modele și aplicații practice privind procesele de producție specifice industriei alimentare
Logați-vă cu user și parolă și nu pierdeți informații utile. Click aici pentru autentificare.