Aceasta este o selecție generală, realizată de noi, pentru a vă ajuta pentru început cu identificarea informației relevante pentru ceea ce aveți nevoie. Este posibil ca unele resurse, articole sau informații să fie cuprinse și înalte documentele pe website. Vă recomandăm să căutați utilizând și formularul de căutare smart. În toate articolele puteți utiliza sistemul de "taguri" pentru a găsi informații similare
Categorie: 26
Categorie: Categorie necunoscută
Ordinul 206/2002 pentru aprobarea Normelor cu privire la comercializarea carnii de pasare
Categorie: 26
Categorie: Categorie necunoscută
Ordinul 494/2002 pentru aprobarea Normelor cu privire la comercializarea carnii de porc
Categorie: 26
Categorie: Categorie necunoscută
Ordinul 210/2006 pentru aprobarea Normelor cu privire la comercializarea produselor din carne
Categorie: 26
Categorie: Categorie necunoscută
Ordinul 339/2006 pentru aprobarea Normelor cu privire la comercializarea produselor din carne
Categorie: 26
Categorie: Categorie necunoscută
Ordinul 560/2006 pentru aprobarea Normelor cu privire la comercializarea produselor din carne
Categorie: 26
Categorie: Categorie necunoscută
Ordinul 1271/2006 pentru aprobarea Normelor cu privire la comercializarea produselor din carne
Categorie: 26
Categorie: Categorie necunoscută
Ordinul 10/2008 privind aprobarea Normei sanitare veterinare care stabileşte procedura pentru marcarea şi certificarea sanitară veterinară a cărnii proaspete şi marcarea produselor de origine animală destinate consumului uman
Categorie: 26
Categorie: Categorie necunoscută
Ordinul 191/2014 privind modificarea şi completarea Normei sanitare veterinare care stabileşte procedura pentru marcarea şi certificarea sanitară veterinară a cărnii proaspete şi marcarea produselor de origine animală destinate consumului uman, aprobată prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr. 10/2008
Categorie: 26
Categorie: Categorie necunoscută
Ordinul 118/2019 privind abrogarea Ordinului ministrului agriculturii, alimentaţiei şi pădurilor nr. 333/2002 pentru aprobarea Normei sanitare veterinare privind producerea, comercializarea şi utilizarea cărnii separate mecanic
Categorie: 26
Categorie: Categorie necunoscută
Ordinul 118/2019 privind abrogarea Ordinului ministrului agriculturii, alimentaţiei şi pădurilor nr. 333/2002 pentru aprobarea Normei sanitare veterinare privind producerea, comercializarea şi utilizarea cărnii separate mecanic
Categorie: 67
Categorie: Categorie necunoscută
Denumire dată cărnii astfel cum este definită la punctele 1.1, 1.14, 1.15, 3.1 și 7.1 din anexa I la Regulamentul (CE) nr. 853/2004 al Parlamentului European și al Consiliului din 29 aprilie 2004 de stabilire a unor norme specifice de igienă care se aplică alimentelor de origine animală.
Categorie: 29
Categorie: Categorie necunoscută
Codul oferă îndrumări pentru igiena cărnii, abordând riscurile biologice, chimice și fizice asociate cu producția și prelucrarea cărnii, incluzând noile amenințări precum BSE. Acesta se concentrează pe aplicarea măsurilor de igienă în punctele critice și pe sistemul HACCP pentru prevenirea contaminării.
Categorie: 28
Categorie: Categorie necunoscută
Ghid pentru creșterea și bunăstarea puilor de carne în ferme și în timpul transportului. Află cerințele legale, standardele de protecție animală și cele mai bune practici pentru asigurarea sănătății și confortului păsărilor destinate producției de carne.
Categorie: 79
Categorie: Categorie necunoscută
Carnea proaspata, alta decat carcasa, inclusiv viscerele si sangele
Categorie: 27
Categorie: Categorie necunoscută
Rectificare la Regulamentul (CE) nr. 543/2008 al Comisiei din 16 iunie 2008 de stabilire a normelor de aplicare a Regulamentului (CE) nr. 1234/2007 al Consiliului în ceea ce privește standardele de comercializare a cărnii de pasăre
Categorie: 27
Categorie: Categorie necunoscută
de modificare a Regulamentului (CE) nr. 543/2008 de stabilire a normelor de aplicare a Regulamentului (CE) nr. 1234/2007 al Consiliului în ceea ce privește standardele de comercializare a cărnii de pasăre
Categorie: 27
Categorie: Categorie necunoscută
de stabilire a datei de încheiere a depunerii de cereri pentru ajutorul pentru depozitarea privată de carne de oaie și carne de capră în temeiul Regulamentului de punere în aplicare (UE) 2020/595
Categorie: 27
Categorie: Categorie necunoscută
de modificare a Regulamentului de punere în aplicare (UE) 2020/761 în ceea ce privește cantitățile care pot fi importate în cadrul anumitor contingente tarifare în sectorul zahărului și în cel al cărnii de pasăre în urma acordului dintre Uniunea Europeană și Republica Federativă a Braziliei
Categorie: 27
Categorie: Categorie necunoscută
de modificare a Regulamentului de punere în aplicare (UE) 2020/1988 în ceea ce privește cantitățile care pot fi importate în cadrul anumitor contingente tarifare pentru carnea de oaie și de capră în urma acordului dintre Uniunea Europeană și Republica Chile
Categorie: 27
Categorie: Categorie necunoscută
de modificare a Regulamentului (CE) nr. 543/2008 de stabilire a normelor de aplicare a Regulamentului (CE) nr. 1234/2007 al Consiliului în ceea ce privește standardele de comercializare a cărnii de pasăre
Categorie: 27
Categorie: Categorie necunoscută
de rectificare a Regulamentului (CE) nr. 543/2008 de stabilire a normelor de aplicare a Regulamentului (CE) nr. 1234/2007 al Consiliului în ceea ce privește standardele de comercializare a cărnii de pasăre
Categorie: 27
Categorie: Categorie necunoscută
de stabilire a normelor de aplicare a Regulamentului (CE) nr. 1234/2007 al Consiliului în ceea ce privește standardele de comercializare a cărnii de pasăre
Categorie: 27
Categorie: Categorie necunoscută
de stabilire a normelor de aplicare a Regulamentului (CE) nr. 1234/2007 al Consiliului în ceea ce privește comercializarea cărnii provenind de la bovine în vârstă de 12 luni sau mai tinere
Categorie: 27
Categorie: Categorie necunoscută
de completare a normelor de aplicare a Regulamentului (UE) nr. 1308/2013 al Parlamentului European și al Consiliului în ceea ce privește grilele utilizate în Uniune pentru clasificarea carcaselor de bovine, porcine și ovine și în ceea ce privește raportarea prețurilor de piață ale anumitor categorii de carcase și animale vii
Categorie: 86
Categorie: Categorie necunoscută
Organele din cavitatea toracica, abdominala si pelviana precum si traheea si esofagul.
Daniel Agape
Asistență
Ne pare rău, sunt offline în acest moment. Voi fi online din nou în următoarele 7 ore 1 minut
19:28