Organizația: | Manualul SMSA | Ediția 2024 / rev 01 |
---|---|---|
Autor: | Cod: FSMS-MA-001 | Cerința: 01 |
Responsabil SMSA: | ID: | |
6. Planificare | 6.1 Acțiuni de tratare a riscurilor și oportunităților |
6.1 Acțiuni de tratare a riscurilor și oportunităților
Managementul în baza cerințele relevante secțiunii 4.1, 4.2 și 4.3 determinând a determinat riscurile și oportunitățile care necesită atenție.
Urmând acest proces managementul certifică:
a) SMSA poate obține rezultatul preconizat
Identificând riscurile și oportunitățile reale se garantează că sistemul de management al siguranței alimentelor poate atinge obiectivele stabilite și să ofere siguranța produselor alimentare.
b) Atingem efectelor dorite
Prin analiza riscurilor și oportunităților, creștem impactul pozitiv al proceselor de producție și îmbunătățim performanța SMSA, asigurând un rezultat optim al sistemului.
c) Prevenim sau reducem efectele nedorite
Identificarea și gestionarea riscurilor ne ajută să prevenim sau să minimizăm consecințele negative care ar putea afecta siguranța alimentelor și eficacitatea sistemului nostru.
d) Realizam îmbunătățirii continue
Organizația noastră se angajează în îmbunătățirea continuă a SMSA prin evaluarea constantă a riscurilor și implementarea de măsuri proactive pentru a optimiza procesele legate de siguranța alimentară.
Astfel managementul oferă garanții și asigurări că planificarea SMSA este realizată cu atenție pentru a identifica și gestiona în mod eficient riscurile și oportunitățile care influențează performanța sistemului nostru.
Copyright © 2024 Asociația Codex. Toate drepturile rezervate
Aceste informații sunt fără drept de difuzare, copiere sau înstrăinare. Vă rugăm să respectați munca și drepturile de autor, drepturile de publicare ale autorilor materialelor existente pe website, să nu copiați integral sau parțial informații, să nu distribuiți sau să comercializați aceste informații fără acceptul scris al Asociației Codex.