Organizația: Manualul SMSAEdiția 2024 / rev 01
Autor: Cod: FSMS-MA-001Cerința: 01
Responsabil SMSA:  ID:
5. Leadership 5.3 Roluri organizaționale, responsabilități și autorități 

 

5.3 Roluri organizaționale, responsabilități și autorități

 

Managementul a definit responsabilitatea și autoritatea personalului din organizație în conformitate cu cerințele pentru asigurarea siguranței produselor alimentare fabricate și comercializate.

Responsabilitatea, autoritatea și asigurarea comunicării în cadrul implementării SMSA, se bazează pe:

    1. structura organizației definită prin organigramă, fișele de post și Regulamentul de funcționare.
    2. politica declarată privind siguranța alimentului;
    3. exigențele și așteptările clienților privind producerea și/sau comercializarea unor mărfuri alimentare nepericuloase;
    4. legislația în vigoare care reglementează regulile pentru producția unor alimente de calitate și sigure;
    5. structura organizatorică;
    6. resursele necesare puse la dispoziție;
    7. practicile administrative și tehnologice existente în organizație;
    8. programele și manualele SMSA;

 

 

 

 


Drept de utilizare: 

Copyright © 2024 Asociația Codex. Toate drepturile rezervate

Aceste informații sunt fără drept de difuzare, copiere sau înstrăinare. Vă rugăm să respectați munca și drepturile de autor, drepturile de publicare  ale autorilor materialelor existente pe website, să nu copiați integral sau parțial informații,  să nu distribuiți sau să comercializați aceste informații fără acceptul scris al Asociației Codex.

Datele dvs de acces ale acestui articol sunt:  |   |   | desktop  | | CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) Data accesării: 2025-01-21 13:40:26