(3.23)- persoană sau organizaţie (3.31) care poate afecta, poate fi afectată sau se poate percepe pe sine a fi afectată de o decizie sau activitate
Informații importante despre acest subiect sunt și în:
Parte Interesată
(3.23)- persoană sau organizaţie (3.31) care poate afecta, poate fi afectată sau se poate percepe pe sine a fi afectată de o decizie sau activitate
Măsură de control
Orice acțiune sau activitate care poate fi utilizată pentru prevenirea sau eliminarea unui pericol sau pentru reducerea acestuia la un nivel acceptabil. (GENERAL PRINCIPLES OF FOOD HYGIENE - CXC...
Lot
1 - Un grup sau o serie de produse identificabile obţnute în urma unui anumit proces în condiţii practic identice şi produse într-un anumit loc în cadrul unei perioade de producţie determinate;...
Risc
O funcție a probabilității unui efect negativ asupra sănătății și gravitatea acelui efect, determinat de un pericol. (Conform Comunicării Comisiei Europene 2022/C 355/01)