(3.29) - rezultat de îndeplinit
NOTA 1 la termen - Un obiectiv poate fi strategic, tactic, sau operaţional.
NOTA 2 la termen - Obiectivele pot fi legate de diferite discipline (cum ar fi obiective financiare, în domeniul sănătăţii şi securităţii sau de mediu) şi se pot aplica la diferite niveluri (cum ar fi la nivel strategic, la nivelul întregii organizaţii, nivel de proiect, produs şi proces (3.36)).
NOTA 3 la termen - Un obiectiv poate fi exprimat în alte moduri, de exemplu, ca un rezultat preconizat, un scop, un criteriu operaţional, ca un obiectiv alSMSA sau prin utilizarea altor cuvinte cu înţeles similar (de exemplu, \el, scop sau ţintă).
NOTA 4 la termen - în contextul SMSA, obiectivele sunt stabilite de organizaţie, în concordanţă cu politica referitoare la siguranţa alimentelor, pentru realizarea unor rezultate specifice.
Informații importante despre acest subiect sunt și în:
Nivel acceptabil
Un nivel de pericol în raport cu un produs alimentar la care sau sub care produsul alimentar este considerat sigur în conformitate cu utilizarea prevăzută.
Siguranţa alimentelor
(3.21) - asigurarea faptului că alimentul nu va provoca un efect advers asupra sănătăţii consumatorului atunci când este preparat şi/sau consumat înconformitate cu utilizarea sa preconizată
Actualizare
activitate imediată şi/sau planificată pentru a asigura aplicarea celor mai recente informaţii
Program(e) preliminar(e) (PRP)
Practici și condiții preventive, inclusiv toate BPI, precum și alte practici și proceduri, cum ar fi formarea și trasabilitatea, care stabilesc condițiile de mediu și de funcționare de bază ce...