(3.21) succesiune de etape în producerea, procesarea, distribuirea, depozitarea şi manipularea unui aliment
(3.18) şi a ingredientelor acestuia, de la producţia primară până la consum
NOTA 1 la termen - Aceasta include producerea de hrani1 pentru animalele (3.16) şi de alimente pentru animale (3.19).
NOTA 2 la termen - Lanţul alimentar include şi producerea de materiale destinate să intre în contact cu alimentele sau cu materiile prime.
NOTA 3 la termen - Lanţul alimentar ii include şi pe furnizorii de servicii.
Informații importante despre acest subiect sunt și în:
Aliment
Denumire dată alimentelor astfel cum sunt definite la articolul 2 din Regulamentul (CE) nr. 178/2002 al Parlamentului European și al Consiliului.
REGULAMENTUL (UE) NR. 2019/1381
privind transparența și durabilitatea modelului UE de evaluare a riscurilor în cadrul lanțului alimentar și de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 178/2002, (CE) nr. 1829/2003, (CE) nr. 1831/2003,...
Actualizare
activitate imediată şi/sau planificată pentru a asigura aplicarea celor mai recente informaţii
Program(e) preliminar(e) operațional(e) (PRPO)
Măsură de control sau combinație de măsuri de control aplicate pentru prevenirea sau reducerea unui risc semnificativ pentru siguranța alimentară la un nivel acceptabil și în cazul în care criteriul...