Denumire dată specificațiilor care vizează armonizarea prelevării de probe din statele membre în vederea analizării substanțelor nocive sau benefice din alimente, furaje și apă.

 


Informații importante despre acest subiect sunt și în:

 

REGULAMENTUL (CE) NR. 543/2008 - vers. consolidată

de stabilire a normelor de aplicare a Regulamentului (CE) nr. 1234/2007 al Consiliului în ceea ce privește standardele de comercializare a cărnii de pasăre

Rectificare REGULAMENTUL (UE) NR. 543/2008

Rectificare la Regulamentul (CE) nr. 543/2008 al Comisiei din 16 iunie 2008 de stabilire a normelor de aplicare a Regulamentului (CE) nr. 1234/2007 al Consiliului în ceea ce privește standardele de...

Cod de practici igienice pentru carne

Codul oferă îndrumări pentru igiena cărnii, abordând riscurile biologice, chimice și fizice asociate cu producția și prelucrarea cărnii, incluzând noile amenințări precum BSE. Acesta se concentrează...

Rechemare produse din carne de rață în Islanda din cauza contaminării cu Salmonella

În Islanda, a fost emisă o notificare de rechemare a produselor din carne de rață provenite din Polonia, ca măsură preventivă împotriva riscului de contaminare cu Salmonella. Autoritățile din...