Asistență Membri

2

Flexibilitatea este mai mare în cazul în care sunt utilizate metode tradiționale de producție?

Vreau să produc produse tradiționale specifice zonei în care am fabrica de produse din carne. Reguile sunt mai flexibile, adaptate sistemului de producție în cazul în care sunt utilizate metode tradiționale de producție?

Categorie: Întrebări Generale

2

Da. În cazul în care produsele alimentare sunt fabricate în mod tradițional în statele membre și există nevoia de a adapta alte cerințe decât cele menționate în răspunsul la întrebarea despre producerea în vârful muntelui, legislația UE permite statelor membre să adopte măsuri naționale în vederea adaptării cerințelor din regulamentele privind igiena.
În cazul în care metoda dumneavoastră de producție, prelucrare sau distribuție a alimentelor este tradițională și dacă doriți să știți cum se aplică flexibilitatea în România trebuie să ne scrieți sau că citiți articolele specifice

Răspuns


Vă rugăm să vă înregistrați/autentificați pentru a răspunde la această întrebare.  Click aici pentru a vă autentifica
Logați-vă cu user și parolă și nu pierdeți informații utile. Click aici pentru autentificare.