Am un supermarket si niste inspectori m-au intrebat daca monitorizez temperatura în unde am produsele la vanzare. Trebuie sa am termomentu unde vand alimentele, pe rafturi?
Obișnuiesc să mă duc în pădure și să culeg afine și ciuperci. Aș dori să le vând consumatorilor pe piața locală. Normele UE privind igiena se aplică acestui tip de activitate?
Sunt apicultor și vând miere din producția proprie consumatorului final. Pe viitor aș dori să furnizez miere unei unități care se ocupă cu ambalarea și furnizarea mierii către...
Sunt proprietarul unei mici ferme (10 vaci) și aș dori să vând lapte (crud) în cadrul fermei și la magazinul din orașul apropiat. Care sunt cerințele pe care trebuie să le...
Sunt proprietarul unui abator de capacitate redusă și al unei unități de tranșare anexate acestuia. Consider că este foarte dificil și inadecvat să se solicite micilor unități...
Sunt proprietarul unei ferme de porci și bovine. În plus, aș dori să sacrific animale pentru măcelăria mea din cadrul fermei, să produc carne și unele produse tradiționale din...
Sunt proprietarul unei măcelării. Mi s-a spus că magazinul meu trebuie să fie aprobat și să respecte toate normele UE. Ați putea să mă sfătuiți cu privire la cerințele pe care...
Vreau să produc produse tradiționale specifice zonei în care am fabrica de produse din carne. Reguile sunt mai flexibile, adaptate sistemului de producție în cazul în care sunt...
Când pot considera produsul alimentar pe care îl produc ca fiind un aliment cu caracteristici tradiționale și ce derogări pot fi acordate pentru un astfel de aliment?
Familia mea are o tradiție îndelungată în producția de brânză. Materia primă este laptele de oaie, iar brânza este produsă în ferme de la munte. Din cauza modului tradițional de...
1
28
Membru în Echipa HACCP Pluridisciplinară
Normele europene impun o echipă multidisciplinară pentru a realiza programele de igienă și siguranța alimentelor. Fiind membri ai comunității aveți dreptul să adăugați în documentația voastră Comunitatea Codex la echipa de realizare și implementare SMSA și HACCP. Aceasta este un membru valoros în echipa de realizare și implementare. Cu expertiza și diversitatea sa, forumul Codex oferă sprijin și cunoștințe esențiale pentru realizarea unui sistem HACCP eficient și care vă permite să respectați întrutotul prevederile normelor europene.
Logați-vă cu user și parolă și nu pierdeți informații utile. Click aici pentru autentificare.
Trimite un mesaj autorului
Autentificare
Ponturi & Idei:
Cu un Abonament Gratuit primești un Supliment de 15 zile la majoritatea facilităților și resurselor pentru a le testa. În meniul >> contul meu >> articole accesibile gratuit ai lista cu articolele speciale, în completarea suplimentului, activate pentru tine în această săptămână !