Partile comestibile rezultate dupa sacrificare de la speciile, bovina, ovina, caprine, porc, cabalina si vanatul mare salbatic

 

 


Informații importante despre acest subiect sunt și în:

 

Cod de practici igienice pentru carne

Codul oferă îndrumări pentru igiena cărnii, abordând riscurile biologice, chimice și fizice asociate cu producția și prelucrarea cărnii, incluzând noile amenințări precum BSE. Acesta se concentrează...

REGULAMENT APLICARE (UE) NR. 2023/2791 - vers. consolidată

de modificare a Regulamentului de punere în aplicare (UE) 2020/1988 în ceea ce privește cantitățile care pot fi importate în cadrul anumitor contingente tarifare pentru carnea de oaie și de capră în...

REGULAMENTUL (UE) NR. 1760/2000

de stabilire a unui sistem de identificare și înregistrare a bovinelor și privind etichetarea cărnii de vită și mânzat și a produselor din carne de vită și mânzat și de abrogare

REGULAMENTUL (UE) NR. 700/2007

privind comercializarea cărnii provenind de la bovine în vârstă de douăsprezece luni sau mai tinere