Denumire dată cărnii astfel cum este definită la punctele 1.1, 1.14, 1.15, 3.1 și 7.1 din anexa I la Regulamentul (CE) nr. 853/2004 al Parlamentului European și al Consiliului din 29 aprilie 2004 de stabilire a unor norme specifice de igienă care se aplică alimentelor de origine animală.
Informații importante despre acest subiect sunt și în:
2006/1271 Ordin
Ordinul 1271/2006 pentru aprobarea Normelor cu privire la comercializarea produselor din carne
2019/ 118 Ordin
Ordinul 118/2019 privind abrogarea Ordinului ministrului agriculturii, alimentaţiei şi pădurilor nr. 333/2002 pentru aprobarea Normei sanitare veterinare privind producerea, comercializarea şi...
2008/ 10 Ordin
Ordinul 10/2008 privind aprobarea Normei sanitare veterinare care stabileşte procedura pentru marcarea şi certificarea sanitară veterinară a cărnii proaspete şi marcarea produselor de origine...
2019/ 118 Ordin
Ordinul 118/2019 privind abrogarea Ordinului ministrului agriculturii, alimentaţiei şi pădurilor nr. 333/2002 pentru aprobarea Normei sanitare veterinare privind producerea, comercializarea şi...