Asistență Membri

0

Cum poate fi aplicat HACCP pe tot parcursul lanțului alimentar?

Aceste programe de igiena si siguranta alimentului se aplica pe anumite etape de productie sau pe tot parcursul lanțului alimentar?

Categorie: Întrebări Generale

0

HACCP ar trebui aplicat de la fermă până la consumator, cu controale stricte pe întreg lanțul de producție, transport și depozitare, până la manipularea și prepararea finală a alimentelor. Unul din principiile de baza ale programelor SMSA si HACCP este cel al trasabilității. Trasabilitate are rolul de a urmări produsul alimentar de la ferma unde i se aloca un cod denumit număr de lot. Pe baza acestei informați se poate reconstitui tot lantul de productie de la alimentul final pana la fermier.

Răspuns


Vă rugăm să vă înregistrați/autentificați pentru a răspunde la această întrebare.  Click aici pentru a vă autentifica
Logați-vă cu user și parolă și nu pierdeți informații utile. Click aici pentru autentificare.